Kundtjänst: 0770 455 688 (10.00 - 15.00 vardagar, helger stängt) - E-post: servicecenter@eurotoys.dk

Forum

Gräva ner Intexpool...
 
Notifications
Clear all

Gräva ner Intexpoolen?


Papolino
(@papolino)
New Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 1
Topic starter  

Hej, det finns en del Youtube-klipp med folk som visar hur man har grävt ner sin Ultra Frame Pool. Någon som har erfarenhet av detta här i Sverige? Vad bör man tänka på isf?

Ett exempel från USA: In ground Intex Ultra Frame Pool with wooden deck

 


Citera
Pooler är livet :)
(@ploppan73)
Medlem Admin
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 32
 

Vi ber om ursäkt för sent svar här men säsongen har varit extrem i år. Att gräva ner sin pool som på denna filmen kostar nog en hel del tid och arbete men snyggt blir det. Många sänker ner sin pool till hälften och bygger altan därefter. Men som alltid är förarbetet mycket viktigt för slutresultatet.


SvaraCitera
Eliza
(@eliza)
New Member
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 2
 

@ploppan73

kan du vänligen specificera vad du menar förarbetet. Finns det någon manual just för hur man ska gå tillväga för att delvis gräva ner sin pool? 
Vi har också tänkt att gräva ner den delvis och bygga altan runt, vad får man inte missa? Kan man fylla sidorna med jord?

mvh


SvaraCitera
Pooler är livet :)
(@ploppan73)
Medlem Admin
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 32
 

Hej igen och vi ber om ursäkt för sent svar. I stället för jord så hade jag valt frigolitskivor som isolering och eventuellt lite sand på detta som stöttar upp. När man bygger en altan runt en pool så gör det inte så mycket hur det ser ut "där under". Det är ingen som ser. Det är bra också om det är "öppet", det blir enklare med underhåll i framtiden om det skulle behövas. Isolering är viktigast runt om och under.


SvaraCitera
Share: