Kundtjänst: 0770 455 688 (10.00 - 15.00 vardagar, helger stängt) - E-post: servicecenter@eurotoys.dk

Nytt Forum på Intex-pooler.se

Nu har vi öppnat upp ett forum här på intex-pooler.se där ni kan utbyta erfarenheter, få tips och råd om hur folk gör och mycket mer. Har du en fråga som du inte hittar något svar på? Ställ en fråga i forumet så kanske du får hjälp! Med din hjälp så blir det Sveriges störta forum för Intex ägare!

Klicka här så kommer du direkt till forumet!

 

8 Kommentarer

 1. Tomas Ryen

  Hej
  Jag har en Intex pure spa. Jag tror jag införskaffade den 2017. Cirkulationssystemet fungerar inte. Felkod E90 lyser. Jag har testat allt som att kopplat ifrån poolen, kört både med och utan filter. Den har varit känslig från första början. Finns det nån prislista på reservdelar för pumpen? Jag misstänker jag behöver byta hele pump/värmedelen?
  Mvh
  Tomas

  Svara
  • Pooler är livet :)

   hejsan! Om ni lägger in er fråga på forumet så kommer den bli besvarad.

   Svara
 2. Annelie

  Hej hur gör jag när jag ska byta sand I pumpen.

  Svara
  • Pooler är livet :)

   hejsan! Om ni lägger in er fråga på forumet så kommer den bli besvarad.

   Svara
 3. Fardin

  När jag sätter på filtret och värme piper den bara efter 2 minuter.
  Texter på skärmen blinkar.
  Vet nån varför.
  Hur kan man lösa det.
  Mvh fardin

  Svara
  • Pooler är livet :)

   hejsan! Om ni lägger in er fråga på forumet så kommer den bli besvarad.

   Svara
 4. Pooler är livet :)

  hejsan! Om ni lägger in er fråga på forumet så kommer den bli besvarad.

  Svara

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *