Kundtjänst: 0770 455 688 (10.00 - 15.00 vardagar, helger stängt) - E-post: servicecenter@eurotoys.dk

Skillnader på dom olika Intex pool modeller

Intex har flera olika kategorier pooler och pumpar. Vi ska försöka redogöra vad skillnaden är mellan dessa och vad som passar bästa med olika förutsättningar. Det är inte alla som har plats för en extremt stor pool på sin tomt. Det är heller inte alla som vet fördelar och nackdelar med en nergrävd pool V.s en Ovanmark pool. Intex största pool 2019 är på drygt 54.000 liter och håller storleken 132 x 975 x 488 cm. En otroligt stor pool. Detta är en “tänkt” ovanmarks pool. D.v.s en icke nergrävd pool. Det är många som väljer att bygga in och ner sina pooler ändå. Titta på denna video för att få inspiration om hur du kan få en verkligt snygg känsla av en exklusiv pool med med en helt annan kostnadsbild.

Eller Intex Pooler som är monterade utan inbyggnad eller nergrävning.

Vilken modell ska jag välja? Dom enklaste modellerna från Intex Är Easy Set poolerna. Dessa pooler är precis som alla andra pooler hållbara. Däremot går det snabbt att få dom på plats och finns i mindre storlekar än många rampooler. Det behövs ingen metallram för att byggas upp dessa. Placera den på ett plant underlag med en markduk och börja fyll med vatten! Lägst upp finns en toppring som blåses upp. Klart! Börja bada. Även dessa pooler har reningsverk med sig i priset. Modellen är en “filterpump” som klarar sin uppgift mycket bra men kräver lite mer underhåll än en sandfilterpump eller saltfiltersystem kombinerat med en sandfiterpump.

Metall frame poolerna är andra enkla modeller från Intex som monteras mycket snabbt. Riktar sig till familjer med mindre tomter och som är ute efter snabba bad när värmen slår till. Mycket prisvärda pooler med samma starka pool liner som dom större och dyrare poolerna. Även dessa varianter går att få med filterpump men även utan.

Nästa steg är Intex Prism rampooler och Ultra modellerna. På dessa modeller har man lagt mer tid åt att modellerna ska vara stabila med stora mängder vatten. Många levereras dessutom med kombinationen saltvattensystem och sandfilterpumpar som kräver mycket mindre underhåll.

1 kommentar

  1. Annika Rudemo

    Jag har intex ultraframe,, 488cm diameter med sandfilterpump och saltsystem. Problemet är att rören rostar redan första säsongen och efter säsong 2 var de totalt sönderrostade, trots att jag följt instruktionerna till punkt och pricka .

    Svara

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *